Články Když vaří muž. Bez čeho se neobejde?

Když vaří muž. Bez čeho se neobejde?

Víte, proč je mezi muži tolik šikovných a úspěšných kuchařů? Muži mají cit pro dochucování a dokážou improvizovat, když chybí nějaké suroviny. Nepotřebují vařit podle receptů, aby vykouzlili famózní jídlo. Některé ženy mohou namítat, že ženy jsou lepší kuchaři než muži. Pokusme se přijít na kloub tomu, proč ve světové gastronomii převládají muži! 

Proč jsou muži úspěšní šéfkuchaři?

V nejlepších restauracích světa šéfují především muži a ovládají i kuchařské soutěže a pořady o vaření. Kulinářským uměním se proslavilo bezpočet mužů a i v Česku máme několik věhlasných kuchařů s vlastní show. Je to dáno tím, že ženy vaří, protože musí, a muži proto, že chtějí? Pravdou je, že pro ženy je vaření každodenní a nezbytná rutina, kterou musejí dělat, i když se jim nechce. Kdo se ale někdy pohyboval v profesionální gastronomii, ví, že vařit ve věhlasné restauraci vyžaduje psychickou odolnost, fyzickou sílu a celodenní nadšení do práce.

Muži vnímají vaření jako zábavu

Muži rádi experimentují v kuchyni i doma, ale nechávají vařit spíše svou přítelkyni nebo manželku. Sami se zabývají maximálně případnými opravami a hledáním náhradních dílů k sporáku, ale jsou i výjimky. Pro muže je příležitostné vaření radostí a mohou u něj experimentovat s chutěmi. Navíc u toho dokážou relaxovat a nestresují se nepořádkem na kuchyňské lince. Pokud vás vaření baví a rádi svou partnerku překvapujete, oblečte si zástěru na vaření a potěšte svůj protějšek vlastnoručně uvařenou večeří nebo přichystejte grilované dobroty na venkovním grilu.

Kuchařskou zástěru užije muž při každém vaření!  

Sledovat muže v kuchyni je skvělá podívaná. Při vaření se ale mohou ušpinit od bublající omáčky nebo prskajícího masa. Poohlédněte se pro kuchaře ve svém okolí po pánských zástěrách na vaření, které sluší začínajícím, amatérským i profesionálním kuchařům. Vyberte jim zástěru s originálním motivem a s nastavitelnou přezkou kolem krku a korunujte je na krále kuchyně. Popusťte uzdu své fantazii a požádejte o vlastní potisk nebo zástěru se jménem. Nechte ji potisknout rokem narození kuchaře, jeho přezdívkou nebo vtipným textem.

Grilování v originální pánské zástěře

Kuchařskou zástěru můžete darovat také mužům, kteří jsou mistři v grilovaných pokrmech. Pánské zástěry na grilování vyzdvihnou kuchařský um mužů a zároveň je ochrání před ušpiněním. Kuchařské zástěry pro muže jsou příjemné na dotek a vyrábějí se z kvalitních materiálů. Objednejte svému muži zástěru v jeho oblíbené barvě a vyberte motiv, který mu vyčaruje úsměv na tváři. I tyto zástěry na grilování můžete nechat potisknout vlastním motivem, nápisem nebo fotografií.

Přenechte jednou za čas nadvládu v kuchyni svému partnerovi nebo synovi a nechte se od nich pohostit. Podporujte je, nemluvte jim do vaření a využijte volný čas pro odpočinek či pro své koníčky. Překvapte je zástěrou na vaření, ať už s motivem navrženým e-shopem nebo vámi samotnými!