Články Oznamte těhotenství stylově

Oznamte těhotenství stylově

Narození dítěte je přelomovou událostí v životě muže i ženy. Jak a kdy budoucímu tatínkovi nejlépe oznámit, že rod bude mít pokračovatele?

Jak a kdy partnerovi oznámit těhotenství 

Ačkoli rozšiřování rodiny zodpovědně plánujete, stále platí, že přírodě nelze poručit. Nemůžete si být příliš jista tím, kdy se vlastně reálně „zadaří“. Zaskočená v prvních okamžicích tak kýženými dvěma čárkami můžete být i vy sama. 

Stejně překvapený z nadcházející životní změny bude i váš partner. Je pochopitelné, že mu tak zásadní změnu ve vašem společném životě chcete oznámit při zvláštní příležitosti. Zvažte ovšem raději, zda jsou nutná velkolepá gesta po vzoru hollywoodských velkofilmů. Večeři i živou kapelu uplatníte i později, tuto radostnou novinku si možná raději budete chtít vychutnat doma, v soukromí. Výjimečný okamžik tím nikterak neutrpí. Můžete mu samozřejmě hrdě rovnou přinést pozitivní těhotenský test. 

Nicméně pokud si vydržíte sladké tajemství nechat chvíli pro sebe, získáte tak čas připravit svému milému originální překvapení. Pakliže vás navíc v dohledné době čeká ještě jiná výjimečná událost, jako třeba jeho narozeniny, výročí či Vánoce, máte letos postaráno o skutečně originální překvapení.

Klasickým řešením je partnerovi „podstrčit“ nějaký ten roztomilý miminkovský obleček. Ať už to budou dupačky, botičky nebo dětské bodýčko „Návod pro tatínky“, vašemu partnerovi zaručeně obratem dojde, co se tady chystá. Oznámit své těhotenství můžete i prakticky beze slov. Stačí se obléknout do vtipného těhotenského trička s potiskem nožiček. Váš protějšek bude zaručeně dojatý. 

 

Pořiďte si pohodlné těhotenské tričko a další kousky 

Navíc si pro sebe pořídíte nákupem takového trička rovnou velmi praktický kousek, který je příjemný na nošení a následující měsíce se v něm budete cítít jednoduše skvěle. Těhotenské tričko je i skvělý netradiční dárek pro ženu v očekávání. 

Pokud tak přemýšlíte o něčem hezkém a zároveň praktickém, co by udělalo radost třeba kamarádce v očekávání, můžete tuto možnost určitě využít. Dávno neplatí, že těhotenská móda je uniformní, nezajímavá a postrádající atraktivitu. 

Kromě triček vám radost udělají i těhotenské mikiny v pestré škále barev a střihů. I ty mohou posloužit jako originální dárek pro ženu, která se právě chystá na příchod potomka. Své ženskosti se nemusíte pochopitelně vzdávat ani v tomto období. K dostání jsou i těhotenské sukně. Zejména v pokročilém stupni těhotenství je mnoho dam preferuje před kalhotami, které jim už šířkou nohavic nemusejí padnout.

Přemýšlíte o tom, jestli se vám vyplatí na pouhých několik měsíců vašeho života doplňovat garderobu o nové kousky? Alespoň několik základních prvků do vašeho „těhotného“ šatníku určitě zvažte. 

Trička pro ženy v očekávání jsou nesmírně pohodlná, vyrobená z čistě přírodních materiálů v podobě stoprocentní bavlny. A kdy jindy si zasloužíte, abyste se cítila skutečně komfortně než právě v této křehké etapě zrodu nového života?