Články Tipy na dárky pro ženy

Tipy na dárky pro ženy

Ženy v našich životech hrají důležitou roli. Ať už jde o naše maminky, babičky, sestry, kamarádky, dcery nebo přítelkyně. Ženy nás vychovávají, dospívají s námi a stojí po našem boku od začátku až do konce našich životů. 

Potřebujete sehnat dárek k narozeninám pro vaši nejlepší kamarádku nebo maminku, ale nejste si jistí, jak na to? Přestavujeme vám 6 tipů na kreativní dárky pro ženy, které vám s výběrem určitě pomůžou.

Zdroj: Canva

Ručně vyráběné dárky

Ne nadarmo se říká, že ručně vyráběné dárky potěší nejvíce. Časem, který u výroby a přípravy dárku strávíte, dáte najevo, že vám na daném člověku opravdu záleží. Vzpomínáte na časy, kdy jste v dětství vlastnoručně vyráběli dárky pro maminku pořád? Opraště staré vyráběcí sady, které doma máte, a dejte se do práce!

Personalizované dárky

S ručně vyráběnými dárky částečně souvisí dárky personalizované. Stále se totiž do jisté míry podílíte na procesu výroby. Mezi oblíbené varianty patří např. trička s vlastním potiskem, kdy z obyčejného dámského trička vznikne skvělý a hlavně originální dárek! Existuje ale mnohem více možností od personalizovaných hrnků přes peněženky až třeba po pouzdra na telefony.

Zážitky

Další skvělý způsob, jak někoho obdarovat, je naplánovat nějaký speciální zážitek. Podle povahy člověka můžete vybírat mezi adrenalinovými zážitky, jako je například seskok padákem, lístek na koncert nebo jinou kulturní událost, nebo mezi poklidnějšími aktivitami jako třeba relaxační masáže. Je na vás, jestli se rozhodnete zážitek pouze darovat, nebo ho společně i zažijete. V každém případě se však správně vybraný zážitek může stát opravdu nezapomenutelným.

Zdroj: Canva

Kosmetika

Většina žen miluje kosmetiku. Zkuste si všímat, které produkty patří mezi favority právě u vámi vybrané ženy. Dala by přednost dekorativní kosmetice, nebo by více ocenila kvalitní kosmetiku pro péči o pleť a tělo? Výběr tady máte opravdu široký! Skvělou a zároveň oblíbenou volbou jsou také parfémy. Tak neváhejte a vyražte na průzkum do drogerií, parfumerií nebo jiných obchodů s kosmetikou!

Šperky a jiné doplňky

Dalším tipem jsou šperky nebo jiné doplňky. Ty odjakživa byly a stále jsou velmi oblíbenou volbou. Kvalitní šperky patří mezi dražší dárky, dají se však na úkor kvality sehnat i levněji. Jako alternativa mohou posloužit jiné doplňky jako například tašky, kryty na telefon a jiné příslušenství, peněženky, šátky atd.

Hobby vybavení

Posledním tipem je hobby vybavení. Každá žena má nějaký svůj koníček. Ať už jde o zahradničení, pečení nebo sport, novými pomůckami nebo užitečným příslušenstvím určitě uděláte radost! Může jít o hezké formy na pečení, nová plátna, počítačové hry nebo knihy. Pokud si výběrem ani tak nejste jistí, skvělou alternativou jsou dárkové poukazy.

 

Ať už sháníte originální dárek pro kamarádku, maminku, sestru nebo jakoukoliv jinou ženu, s těmito tipy se nemusíte bát, že šlápnete vedle!