Články Tipy na májovou romanci? Oceňte lásku, darujte (si) radost

Tipy na májovou romanci? Oceňte lásku, darujte (si) radost

Máj, lásky čas. Taky už na vás jde jaro? Líbat se pod třešní můžete – a co z toho vykouzlit rovnou dokonalé a nezapomenutelné rande? Máme pro vás pár tipů, jak překvapit svou drahou polovičku. Májová inspirace nejen na dárky a zážitky je tu!

Máj, lásky čas. Proč tomu tak je?

Na jaře se probouzí nejen příroda, ale i láska. To je skvělý důvod k oslavě, že? Májové tradice sahají až do 19. století. Nejenže je to doba stavění májek, ale i oslav v podobě studentských Majálesů. Kromě toho sem patří krásná tradice – polibek pod rozkvetlou třešní, aby dívka neuschla. A právě z této tradice můžete vykouzlit dokonalý zážitek. Máme pro vás pár tipů, jak Máj oslavit se svou láskou.

Májový piknik ve jménu romantiky

Jarní počasí nepřeje jen lásce, ale i oblíbeným zážitkům. Třeba piknikům. I neformální gurmánské setkání se stalo oblíbeným v 19. století. Zpravidla jde o příjemné posezení v přírodě, které je spojeno s dobrým jídlem a pitím. Romantika v trávě může být perfektním zážitkem – a synonymem pro prvomájové rande. Stačí si sbalit deku, láhev vína, pár chutných sendvičů a s košíkem vyrazit na oblíbené místo. Že by to byla i skvělá příležitost pro žádost o ruku?

Dárky, které to řeknou za vás

Chcete svou milou či milého potěšit? Víme, o dárcích, které vykouzlí úsměv nejen vaší drahé polovičce, ale třeba i vašemu okolí. Vtipná trička pro páry ocení partneři, kteří mají smysl pro humor. Co třeba tričko pro páry king and queen? Nebo toužíte po vlastní hlášce? Pak vyberte trička pro zamilované páry s navrhovaným nebo i vlastním potiskem. Pokud raději dáváte přednost komfortní mikině, kterou využijete pro volný čas a neztratí se ani při podvečerním pikniku, pak (si) darujte mikiny pro páry.

Adrenalin, nebo nezapomenutelné zážitky?

Patříte mezi akčnější páry? Nebo chcete svého miláčka prověřit? Květnové počasí už přeje nejrůznějším zážitkům – naplánujte nejen piknik, ale třeba kempování, kurz přežití, bungee jumping nebo tandemový seskok. Okořenit váš vztah a prověřit vaše pouto může i dárek v podobě adventure knihy – tu si můžete vytvořit společně – stačí si napsat bucket list toho, co vás jen napadne. Tak čím začnete?

 

Tip: Zkuste svou lásku ohromit pár verši! Níže naleznete několik úryvků ze známých českých básní, které si snadno zapamatujete.