Články Vánoce bez stresu? Pořiďte svým blízkým tyto originální dárky!

Vánoce bez stresu? Pořiďte svým blízkým tyto originální dárky!

Ačkoliv by Vánoce měly být především svátky klidu a pohody, tak si přiznejme, že jsou jedním z nejstresovějších období v roce. V dnešní době jsou Vánoce z velké části o dárcích a takové každoroční vymýšlení dárků pro babičku a dědu, nákup všeho jídla s předstihem nebo plánování návštěv mezi svátky, může náš klid a pohodu rychle nabourat. Na nic se totiž nesmí zapomenout a vše musí být perfektní. Zkrátka je potřeba toho zařídit tolik za tak krátký čas, že bez stresu to zvládne málokdo. 

Bylo by krásné, kdyby Ježíšek opravdu existoval a ušetřil by nám vánoční starosti s dárky. Kdo chce, může se na víru v Ježíška stále vymlouvat, ale asi už ho nikdy nikdo nebude brát vážně. Pokud tedy stále nevíte, co svým blízkým k Vánocům pořídíte, je tu pro vás tento článek s tipy na dárky, kterými své blízké zaručeně potěšíte a vám se od očekávaného stresu alespoň trochu uleví. 

Originální dárky, které potěší

Přijít každý rok s originálním dárkem pro každého člena rodiny dá zabrat. Každý vám předem řekne, že nic nechce a vy si musíte poradit sami. Nedat nikomu nic by v takovém případě bylo ideální a nedalo by se vám nic vytknout, i vaše peněženka by vám poděkovala, nicméně se to nehodí a dárek se od dospělého vždy očekává. 

Dárky s vlastním motivem

Proto pořiďte celé rodině mikinu s vlastním potiskem a každému členovi vymyslete na mikinu popisek, který k dané osobě nejvíc sedí. Dalším způsobem, jak mikinu nechat potisknout, je třeba společná fotografie. Podarujete je tak originálním, cenově dostupným dárkem a zároveň si nebudete muset lámat hlavu se složitými dárky. Vášnivému kuchaři, který s láskou na Vánoce obstará hostinu, pořiďte kuchyňskou zástěru s vlastním potiskem. Abyste se svými blízkými byli během adventu slazení nebo pokud nevíte, co vtipného dát svému kolegovi, pořiďte jim tričko s vánočním motivem.

Dárky pro lidi se specifickými koníčky

Pokud je ve vaší rodině či přáteli nějaký hasič, udělejte mu na Vánoce radost originálním dárkem pro hasiče. Milovníci motorek zase ocení dárek pro motorkáře. Kreativitě se meze nekladou, pro každého člověka se specifickým koníčkem či zaměstnáním si na stránkách MyShirt.cz dárek na míru vyberete. 

Nenechte si zkazit vánoční pohodu

Ať už se rozhodujete mezi investicí do dražších dárků pro své blízké nebo jim chystáte pořídíte jenom hrnek na čaj, nezapomínejte na to, že Vánoce se mají prožít v klidu a stres z dárků za to nestojí. Upečte si cukroví, ozdobte stromeček, podarujte se maličkostmi a užijte si tento krásný čas se svými nejbližšími. Pokud se chcete již teď naladit do vánoční nálady, zazpívejte si některou z klasických vánočních koled.