Články Pivní dárky

Pivní dárky

Dárky pro pivaře a pivařky

Zná to určitě každý z nás, dát totiž někomu dárek k narozeninám, svátku, ale třeba i k výročí není opravdu jednoduché. Pokud ale chcete obdarovat někoho, kdo má rád pivo, pak máte z poloviny vyhráno. Můžete samozřejmě koupit pivo jako takové nebo třeba nějakou speciální edici, ale bude takový dárek skutečně originální? My jsme si pro vás připravili skutečně to pravé pivní překvapení a to jsou pivní trička. Tato trička s pivem potěší třeba dědečka nebo tátu, kteří si rádi dají jeden kousek.

Chlap a hospoda, to prostě jde k sobě

Chodí váš drahý rád do hospody? Tak snad nejste jedna z těch co mu to zakazuje :-) my si myslíme, že totiž není nad to, když si chlap dá v hospodě pár kousků, ale samozřejmě s mírou, a pak se spokojený navrátí domů a může zase spořádaně plnit své manželské povinnosti. Pokud máte doma přesně tenhle typ manžílka nebo partnera pak máte vyhráno a s výběrem dárku k narozkám si nemusíte lámat hlavu. Protože my máme přesně originální dárky pro pivaře. Pokud máte doma již téměř ohrožený druh muže, a to je muž, který ještě ke všemu rád vaří, tak o tomto fenoménu si přečtěte více v našem dalším článku. Skvělý dárek pro chlapa, který má rád pivo a taky rád griluje může být pivní zástěra! S kvalitní zástěrou se vyhnete každému ukápnutí a podobné nehodě.

Co je pivní polštář?

Pokud se bojíte, že při výběru trička pro pivaře netrefíte velikost, tak toho se už bát nemusíte! Darujte naprostou novinku a to je pivní polštář! Polštář s kvalitním pivním potiskem v různých barevných provedeních, který se hodí nejen do obýváku, ale i do pánské trucovny nebo-li brlohu. 

A pro pány, kteří by si chtěli udělat radost máme taky dobrý tip. Polštářů můžete koupit i více a vylepšit tak vaší pánskou klubovnu, kde se scházíte s přáteli. A nebo, že byste se konečně odvděčili svému hospodskému, který se o vás tak často a láskyplnně stará? :-)

Pokud se chcete dozvědět více informací o pivu včetně toho, jak se takové pivo vaří, více se dozvíte v našem dalším článku.

Konec dobrý všechno dobré, určitě se nezapomeňte podívat na všechny naše trička s pivem!